Rolex 1908 39 mm, 18kt bílé zlato, leštěné M52509-0006

Cena:
€24100
Reference 52509
Materiál 18kt bílé zlato
Průměr pouzdra 39 mm
Strojek Perpetuální, mechanický, samonatahovací
Číselník Sytě bílý
Rezerva chodu Přibližně 66 hodin
Pouzdro 39 mm, 18kt bílé zlato, leštěné
Luneta Vyklenutá a drážkovaná
Natahovací korunka 18kt zlato, vyklenutá
Sklo Safírové sklíčko odolné proti poškrábání
Vodotěsnost Vodotěsné do 50 metrů / 165 stop
Kalibr Kalibr 7140, manufaktura Rolex
Setrvačka Vlásek Syloxi v silikonu s patentovanou geometrií. Vysoce výkonný tlumič otřesů Paraflex
Nátah Samonátah s obousměrným perpetuálním rotorem
Náramek Kožený řemínek
Materiál náramku Kůže z aligátora
Spona Překlápěcí spona Dualclasp
Certifikace Superlative Chronometer (certifikace COSC + Rolex po uložení do pouzdra)
STYL Pánské
Zobrazit více
specifications-image

Sytě bílý číselník

Každý číselník je miniaturním uměleckým dílem. Barva, odlesky a textura povrchu spolu s ozdobnými prvky dodávají hodinkám jedinečný charakter. Firma Rolex dokonale ovládá všechny stránky tvorby a interní výroby číselníků. Od prvních náčrtů až po konečnou kontrolu, včetně aplikace barev či ozdob, zahrnuje celý proces řadu kroků a operací, které vyžadují specifickou odbornost. Historie některých těchto profesí, například smaltování, sahá až k samým počátkům hodinářství. Jiné jsou neodmyslitelně spjaty s používáním nejmodernějších technologií, například magnetronové naprašování, komplikovaná technika barvení povrchu číselníku nanášením tenké vrstvy materiálu ve vakuovém prostředí. Výroba číselníků Rolex, v níž se tradiční dovednosti snoubí s technologií, dokonale vystihuje filozofii značky: snahu o nejvyšší úroveň kvality s cílem dosáhnout dokonalého a dlouhotrvajícího výsledku.
Sytě bílý číselník

Vyklenutá a drážkovaná luneta

Tyto elegantní a nenápadné hodinky mají štíhlé pouzdro korunované lunetou, která je zčásti vyklenutá a zčásti jemně drážkovaná – spodní část má elegantní drážkování a horní část je klenutá.
Vyklenutá a drážkovaná luneta

18kt bílé zlato

Díky vlastní exkluzivní slévárně má společnost Rolex bezkonkurenční možnost vyrábět slitiny 18kt zlata nejvyšší kvality. Podle podílu přidaného stříbra, mědi, platiny nebo palladia se dosahuje různých druhů 18kt zlata: žlutého, růžového nebo bílého. Slitiny se vyrábějí pouze z nejčistších kovů a jsou pečlivě kontrolovány v interní laboratoři pomocí nejmodernějšího vybavení. Následně se zlato formuje a tvaruje, přičemž se nadále věnuje nejvyšší pozornost kvalitě. Úsilí firmy Rolex o nejvyšší dokonalost začíná již u zdroje.
18kt bílé zlato
Dostupnost modelů

Dostupnost modelů

Všechny hodinky Rolex jsou sestavovány ručně a s maximální péčí, aby byla zajištěna jejich výjimečná kvalita. Takto vysoké standardy přirozeně omezují výrobní kapacitu firmy Rolex a poptávka po hodinkách někdy tuto kapacitu převýší.

Dostupnost určitých modelů tak může být omezena. Prodej nových hodinek Rolex zajišťují výhradně oficiální prodejci Rolex, kteří jsou zásobováni pravidelnými dodávkami a nezávisle řídí alokaci a prodej hodinek zákazníkům.

Společnost Carollinum je hrdým členem celosvětové sítě oficiálních prodejců značky Rolex a je schopna poskytnout informace o dostupnosti hodinek Rolex.

Elegantní, klasický a bezpochyby současný model Perpetual 1908 nesmrtelně ztělesňuje dlouhou historii odvážného ducha značky Rolex. Návaznost na historické kodexy značky i četné hodinářské inovace znamenají, že tyto hodinky jsou nový milníkem v úsilí značky o dosažení dokonalosti. Návrh a vznik tohoto nového modelu svědčí o komplexní jedinečné odbornosti výrobce.

Tyto zcela nové hodinky se inspirují modelem Oyster Perpetual z roku 1931 a reagují na požadavek útlejších hodinek v souladu se zásadami tvorby značky Rolex. Předznamenávají příchod kolekce Perpetual, jež v avantgardním duchu značky definuje tradiční hodinky zcela novým způsobem. Název „1908“ odkazuje na datum, kdy byla ve Švýcarsku úředně zapsána ochranná známka „Rolex“.

Model 1908 je příslibem vynikajícího výkonu a vydobývá si místo jakožto hodinky Rolex prodchnuté tradicí, ale vyzařující modernost.
Rolex 1908
NOVÁ TVÁŘ DOKONALOSTI

Kontaktujte nás

Napište nám a my se vám co nejrychleji ozveme.
Tato stránka je chráněna službou reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky společnosti Google.

Mohlo by se vám také líbit

Rolex
Day-Date 36
Na dotaz
Zjistit dostupnost
Rolex
Datejust 41
Na dotaz
Zjistit dostupnost
Rolex
Day-Date 40
Na dotaz
Zjistit dostupnost
Rolex
Cosmograph Daytona
Na dotaz
Zjistit dostupnost
Rolex
Datejust 36
Na dotaz
Zjistit dostupnost
Rolex
Sky-Dweller
Na dotaz
Zjistit dostupnost
Zajímají vás čerstvé novinky ze světa luxusních hodinek a doplňků?
Tato stránka je chráněna službou reCAPTCHA a platí Zásady ochrany osobních údajů a Smluvní podmínky společnosti Google.